Om os

GlobalAirtrack.dk er en del af PE-Redskaber A/S, som er opfinderen af den originale airtrack.

PE-Redskaber er førende inden for design, udvikling og fremstilling af gymnastikredskaber, og bl.a. kendt for at fremstille gymnastikredskaber af meget høj kvalitet. 

Hos PE-Redskaber har vi næsten 30 års erfaring med at udvikle, producere og levere gymnastikredskaber i den allerhøjeste kvalitet. Kombineret med den praktiske erfaring, som størstedelen af vores medarbejdere har fra gymnastikkens verden, kan vi tilbyde dig professionel og engageret rådgivning om vores produkter. Det kan hjælpe dig til det rigtige valg af airtrack, så du får størst mulig udbytte og glæde af den. 


Opfinderen af den originale airtrack

Global Airtrack er udviklet og designet af PE-Redskaber, som også opfandt den originale airtrack tilbage i 1997. PE-Redskaber er førende inden for udvikling og fremstil-ling af gymnastikredskaber og bl.a. kendt for at fremstille redskaber af meget høj kvalitet. Global Airtrack er ligele-des fremstillet i høj kvalitet og i et gennemtænkt design.


Fra redningsflåde til springbane

Ved et besøg på en bådmesse i 1997 så ejeren af PE-Redskaber en redningsflåde med en bund, som var lavet af ”double wall fabric” (2 stykker PVC sammenholdt af tusindvis af tråde). Bunden var lufttæt. Dette resulterede i ideen om at udvikle en lufttæt springbane. En brugsmodelbeskyttelse blev lavet i 1997 på den lufttætte spring- bane. (PE Plus), som var gældende indtil 2007.

PE-Redskaber var de første i verden til at anvende luft-tætte enheder i gymnastik, som vi kender dem over hele verden i dag. PE-Redskaber har mere end 23 års erfaring med fremstilling af lufttætte produkter til gymnastik.